Link Pages

Suka Tak Blog ne?

Friday, January 18, 2013

Special B-day Aku..

13.01.13.. Wahhhhhh, tahun yg sungguh bermakna buat ku kai ini.. Tarikh yg sangat cantik dan party b-day yg sangat meriah.. Alhamdulilah syukur kehadrat Ilahi kerana memberi aku peluang untuk hidup di muka bumi ini lagi.. Kini umur ku telah pun mencecah 25 tahun.. Umur yg sangat matang bagi seseorang perempuan.. Kira boleh kawen dah nie.. hehehex.. Kali ini party b-day ku di sambut sebanyak 4 kali.. Wahhhhh.. Rasa macam puteri pula.. hehex..Meriah sangat sambutan kali ini.. sekali dengan magic show pula 2,.. Hadiah pun banyak jugak aku dapat.. hehex.. Xpernah pula aku sambut b-day sebanyak 4 kali.. nie lah yg pertama,. dan ini lah b-day ku yg xkan ku lupa sampai bila-bila.. Meriah sangat.. Aku ingin mengucapkan terima kasih yg xterhingga buat kawan-kawan ku dan big bos kerana sudi mengeluarkan duit untuk b-day party ku kali ini.. Dan terima kasih jugak buat My Love Mohd Yusfaizan, walaupun dalam keadaan sakit namun sempat jugak sambut b-day bersama ku.. Thank You So Much.. Buat family jugak terima kasih banyak-banyak.. Puas aku makan kek tahun ini.. :D
Ok lah you all.. Sampai di sini saja ye.. Sebelum tue apa kata kita layan picture2 kat bawah tue sekali dgn magic show b-day ku.. Nie jelah yg dapat dipaparkan untuk kali ini.. Jumpa lagi.. Sayonara... Daaa



Makan Sponser.. hehex
Sedapnya..
My Friend :- As, Peng, Meng dan Aku
Big Boss. and my friend.. Thank u all..
Kek  B-day 1
Kek B-day ke 2.. Heheh
Happy B-day!!!


Jom Tengok Magic Show Special B-day :-

No comments:

Post a Comment