Link Pages

Suka Tak Blog ne?

Friday, January 18, 2013

Special B-day Aku..

13.01.13.. Wahhhhhh, tahun yg sungguh bermakna buat ku kai ini.. Tarikh yg sangat cantik dan party b-day yg sangat meriah.. Alhamdulilah syukur kehadrat Ilahi kerana memberi aku peluang untuk hidup di muka bumi ini lagi.. Kini umur ku telah pun mencecah 25 tahun.. Umur yg sangat matang bagi seseorang perempuan.. Kira boleh kawen dah nie.. hehehex.. Kali ini party b-day ku di sambut sebanyak 4 kali.. Wahhhhh.. Rasa macam puteri pula.. hehex..Meriah sangat sambutan kali ini.. sekali dengan magic show pula 2,.. Hadiah pun banyak jugak aku dapat.. hehex.. Xpernah pula aku sambut b-day sebanyak 4 kali.. nie lah yg pertama,. dan ini lah b-day ku yg xkan ku lupa sampai bila-bila.. Meriah sangat.. Aku ingin mengucapkan terima kasih yg xterhingga buat kawan-kawan ku dan big bos kerana sudi mengeluarkan duit untuk b-day party ku kali ini.. Dan terima kasih jugak buat My Love Mohd Yusfaizan, walaupun dalam keadaan sakit namun sempat jugak sambut b-day bersama ku.. Thank You So Much.. Buat family jugak terima kasih banyak-banyak.. Puas aku makan kek tahun ini.. :D
Ok lah you all.. Sampai di sini saja ye.. Sebelum tue apa kata kita layan picture2 kat bawah tue sekali dgn magic show b-day ku.. Nie jelah yg dapat dipaparkan untuk kali ini.. Jumpa lagi.. Sayonara... Daaa



Makan Sponser.. hehex
Sedapnya..
My Friend :- As, Peng, Meng dan Aku
Big Boss. and my friend.. Thank u all..
Kek  B-day 1
Kek B-day ke 2.. Heheh
Happy B-day!!!


Jom Tengok Magic Show Special B-day :-

Tuesday, October 23, 2012

Jari-jari bermain kata-kata

Assalamualaikum semua.. Dah lama honey xupdate blog nie.. Macam2 cerita telah terjadi di dlm hidup honey. Ada sedih, ada gembira, ada marah, dan geram pun ada.. Namun honey tetap tabah mengharungi kehidupan honey yg masih panjang..
Kini dah pun bulan september 2012.. Banyak pengalaman yg indah aku perolehi.. Nak tahun apa dia.. Jom baca kat bawah nie :-

Bulan April 2012  :- Honey dah dapat anak buah pertama.. Nur syahirah izzati, itulah nama anak buah honey.. Kita org panggil Along.. Along nie anak kepada abg yan, abg honey yg  selamat datang anak buah pertama

Bulan Mei 2012 :- Abg wany yg no 2 baru je selamat di ijab kabul dengan org sarawak.. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

Dua bulan nie je.. Yg wany tau hari bersejarah dlm keluarga kita orang.. Honey pun dah gembira dgn kehidupan honey skrg?. Kerja pun dah bagus.. Dapat kawan2 yg sekepala.. Namun kalau boleh honey nak jugak fikir masa depan honey.. Nak jugak cari pekerjaan yg boleh menjamin hidup honey satu hari nanti..

Alhamdullilah.. Tanggal 29.9.2012, honey akan menduduki peperiksaan utk menjawat jawatan sebagai  penolong teknologi maklumat.. Walaupun honey xberape yakin utk berjaya dlm bidang nie.. Tapi honey akan berusaha utk mendapatkan nya.. Honey bersyukur sngat mempunyai keluarga yg bnyak bg semngat dgn honey. Semoga ALLAH membantu honey dlm menjalani kehidupan masa hadapan. Walaupun kdg2 honey sedar, honey bnyak buat kesalahan dlm kehidupan..

Ya ALLAH, aku memohon kepadaMu, izinkan aku utk berjaya dlm kehidupan aku.. Tenangkan fikiran Ku utk menjawab soalan2 yg akan di beri.. Amin.

Saturday, March 17, 2012

Bisness...

Alhamdullilah.. dah 3 minggu aku dgn kawan2 ku buka kedai kat keningau mall.. macam2 kita org jual.. barangan avon, selendang, baju2, wedding card dan bisness kad.. baru permulaan berniaga.. kira untung jugaklah hasil jualan kami,..

Simple One.. 2 lah nama kedai kami.. kat fb pun kita org ada war2 kan jugak.. mana tau org x tau kat mana kedai kita org.. dan apa kita org jual.. nie alamat fb kita.. klu rajin tengok2 lah ye.. like sekali pun leh.. hehex  http://www.facebook.com/pages/Simple-One/123503087732657

harap selepas nie.. kedai kita org leh terus kekal dan akan di kenali ramai.. AMIN

Wednesday, February 15, 2012

Update Blog Lagi..

Fuhhh.. baru siap aku update blog.. aku design dia cantik-cantik.. baru sedap mata memandang.. penat jugak ye design blog simple macam nie.. penat mata je menghadap laptop nie.. hai nasib baik lah ada blog http://jombinabelog.blogspot.com dapat jugak aku belajar macam mana nak buat blog kasi cantik.. hehex.. terima kasih tuan punya blog..